Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for leverancer fra Bioselect Aps, Søren Lolks Vej 2, 5700 Svendborg, CVR nr. 21535974.

Generelt 
Bioselect sælger engros til virksomheder med CVR nummer, til institutioner og lignende. 

For at indgå en aftale med dig har vi brug for dit firmanavn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse samt CVR nummer.

Registrering af dine oplysninger har kun til formål at kunne levere til dig.

Pris og  betaling
Alle  oplyste priser er excl. moms.

Ved bestilling af varer for kr. 1500,- excl. moms eller mere sendes varen uden tillæg af fragt. 

Ved bestillinger af varer under kr. 1500,- excl. moms tillægges et fragtgebyr på kr. 400,00 excl. moms.

BEMÆRK - levering til ikke brofaste øer er ikke omfattet af ovenstående, og der skal indhentes særskilt tilbud.

Betaling sker med kreditkort ved bestilling og beløbet hæves på købers konto dagen før afsendelse af varen.

Eventuelt fakturakøb skal godkendes af Bioselect Aps. Ved fakturakøb vil betalingsbetingelser fremgå af fakturaen sammen med det kontonr eller den betalingsid, hvortil betaling skal foretages.

Bioselect tilbyder EAN fakturering. Oplys EAN nummer ved bestilling.

Sker betaling ved fakturakøb ikke til tiden udsendes der rykkerskrivelse, og der kan tillægges gebyr og renter i henhold til gældende lovgivning. 

Leveringstidspunkt  og transport
Varer leveres på palle til adresse angivet af køber. 

Ved bestilling angiver køber den ønskede leveringsuge. Vi sender varen på en hverdag i løbet af den ønskede leveringsuge.  Specifik leveringsdato kun efter særskilt aftale. Bioselect sender en følgeseddel/faktura på mail dagen før varen afsendes.

Udsættelse af varelevering kan forekomme f.eks. ved varer i restordre eller på grund af frost.

Varen stilles af på købers adresse, og køber er herefter ansvarlig for varen og for korrekt opbevaring af varen.

Ved levering i Bigbags forudsættes at køber selv kan læsse af.

Reklamation
Eventuelle reklamationer over manglende varer eller varens kvalitet skal ske straks efter varens modtagelse.

Reklamationer gerne med foto på mail info@bioselect.dk eller på telefon 63540010 alle hverdage mellem 9 og 14.00

Returret
Den købte vare er at betragte som en fødevare, og købet kan ikke fortrydes, når varen er afsendt herfra. Hvis den leverede vare ikke svarer til den bestilte sort og/eller mængde, sørger vi for efter aftale af tage varen eller dele af varen retur. 

Oplysningspligt
Købsordrer opbevares af virksomheden i 5  år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå ordren efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt en kopi købsfakturaen på mail, så send din anmodning på info@bioselect.dk


Persondata

Persondatapolitik for Bioselect.dk

Persondata gælder for alle de personoplysninger, du giver til os i forbindelse med et køb eller henvendelse til Bioselect Aps. Når du giver os dine oplysninger, giver du samtykke til at vi bruger oplysningerne for at kunne behandle og levere din ordre eller en anden henvendelse til Bioselect.dk

Når du besøger Bioseelct.dk indsamler vi automatisk oplysninger om dig f.eks. hvilken browser du bruger, og din IPadresse, herunder dit login til vores webshop.

Når du køber en vare eller kommunikerer med os vedrørende vores varer, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver. Det er navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke varer du bestiller, forespørgsler og reklamationer, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget, hvis bestillingen sker på Bioselect.dk

Oplysninger om dine køb bruger vi også for at overholde lovkrav, herunder dokumentation til Landbrugsstyrelsen, eventuel tilbagetrækning af varer samt bogføring og regnskab.

I forbindelse med levering af varer, købt hos Bilselect.dk vil dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og leveringsønsker blive videregivet til et fragtfirma vi samarbejder med.  Det er primært Ole Larsen Transport og Danske Fragt. Fragtfirmaet kan have underleverandører. Mindre ordrer sendes med GLS.

Formålet er, at vi kan levere de varer, du har bestilt og opfylde vores aftale med dig

Når du gennemfører betalingstransaktioner på Bioselect.dk sker det via Nets.

Oplysninger gives til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne f.eks. til teknisk drift af systemer og forbedringer af Bioselect.dk. Disse virksomheder er databehandlere og de må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med Bioseledt.dk

Du har ret til at blive informeret om hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og hvad vi bruger dem til.

Bliver du opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, vi har om dig, skal du skrive til os, så oplysningerne kan blive rettet. Du skal dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet, f.eks hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger.

Oplysninger vi har i forbindelse med dine køb og henvendelser til Bioselect.dk gemmes i 5 år.